Close Close

Subscribe to our newsletter

to be first in line for new announcements and exclusive pre-sales:

Margaret Cho

FRESH OFF THE BLOAT – TOUR

Margarget Cho har mye å feire for tiden, for ikke bare er hun nominert til Emmy og Grammy hele fem ganger, men hun er også nylig listet av Rolling Stone Magazine som en av de 50 beste stand-up komikerne gjennom tidene!

Nå er hun også klar med et helt nytt stand-up show til høsten, og det ryktes å være hennes drøyeste men også beste så langt. Hun er som en pioner å regne innen stand-up, men har aldri tatt suksessen for gitt og fortsetter å skyve grenser. Hun har alltid hatt en skarp tunge med sine temaer og det hun så fint kaller politikkens motbydelighet og motbydelighetens politikk.

Cho har gjennom årene vært innom både film, tv, bøker, musikk og teater, og har ikke bare klart å holde sin signatur gjennom det hele, men også tatt med seg det beste fra disse erfaringene til å finjustere sin stand-up og holdt henne i teten gjennom disse årene.

My grandmother said, “You look bloated as if you’ve been found dead in a lake after several days of searching.” Koreans are the most savage of all the Asians. My new show is all about being fresh off drugs and drinking and suicide and coming back to life – finally fished out of the river Styx. It’s meta. It’s magical. It’s me.” – Margaret Cho

Author: acomicsoul_admin

Share This Post On