ÅRSKORT

Shownight erbjuder nu för första gången ett årskort som gäller alla shower med internationella stand up-komiker

Se så mycket stand-up som du vill i hela Europa 2019!

Boka de bästa platserna i hallen för dig, och vänner och familj före alla andra!

Se artister som Michael McIntyre, Bill Burr, Dara Ó Briain, Jimmy Carr, Eddie Izzard och John Cleese, en valfri plats i Europa!

Inte nog med det, i samarbete med Europas ledande stand up-arrangör får du också tillgång alla shower i hela Europa! Sedan starten för fem årsedan har de tillsammans arrangerat turnéer med ikoniska komiker som bland andra Ricky Gervaise, Kevin Hart, Trevor Noah, Amy Schumer, Jeff Dunham, Jim Jefferies och John Cleese för att nämna några.

Vi lägger kontinuerligt ut nya shower till biljettförsäljning. Därför finns det inte någon komplett förteckning över vilka shower som årskortet kommer att gälla till, men du kan när som helst gå in på https://shownight.se/alla-evenemang/för att se kommande shower i Sverige och https://acomicsoul.com/upcoming-shows-page/ för alla kommande shower i Europa.

Vad ingår i årskortet?
•Alla stand up-shower som Shownight och A Comic Soul arrangerar under 2019.
•Möjlighet att kunna boka de bästa platserna innan de läggs ut till försäljning.
•Möljighet att kunna boka platser till vänner och familj som inte har säsongskort om man vill sitta tillsammans. Du kan boka även dessa platser innan biljettförsäljningen startar så att dina vänner också får tillgång till de bästa platserna tillsammans med dig.
•Som årskortsinnehavare är du medlem i en mailinglista som får information om kommande evenmang samtidigt som pressen.

Hur fungerar årskortet?
•Årskortsinnehavare får E-post om alla arrangemang. Allt du behöver göra är att svara på mejlet med namn eller kortnummer. Kortinnehavare får alltid bästa tillgängliga platser.
•Årskortsinnehavare kan när som helst, även vid en senare tidpunkt än beskrivet ovan, reservera platser på alla föreställningar genom att skicka ett mejl till samma adress.
•Så snart man har mejlat in sin bokning för man ett bekräftelsemejl samt info om var man hämtar sin biljett.
•Som årskortsinnehavare behöver men inte betala några avgifter som exempelvis serviceavgift.

Kortet ger dig möjlighet att se alla artister och shower som beskrivet ovan, med några undantag:
•Om föreställningen är utsåld. Det kan man lätt kolla själv genom att kolla att det finns biljetter kvar till försäljning.
•Du kan inte boka biljetter till mer än en föreställning per artist –det är alltså inte möjligt att följa en artist på en Europaturné.
•Kortet är personligt och kan inte överlåtas. Kortinnehavaren måste visa giltigt ID när biljetten hämtas ut.

Årskortet skickas efter ca två veckor till den postadress som registrerats. OBS! Kontrollera att din adress är korrekt registrerad –detta kan du göra själv genom att logga in på ditt användarkonto på www.eventim.se.

ÅRSKORT