https://acomicsoul.com/wp-admin/index.php
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Andrew Schulz // Latter, Oslo

September 17, 2018 @ 7:30 pm - 9:00 pm

«So funny Chris Rock and Louis CK refuses to go on after him» – Peter Pannekoek

Den amerikanske komikeren, forfatteren og skuespilleren ANDREW SCHULZ kommer til Oslo den 17. september med sin «VIEWS FROM THE CIS WORLD TOUR».

New Yorkeren Andrew Schulz er kjent for sin utfordrende og vittige komedie. Han utfordrer den konvensjonelle tankegangen med en tone som er en ekte New Yorker verdig, på en smart, idiotisk og alltid latterfremkallende måte. Han var nylig med i serien Benders, som nå er tilgjengelig på amerikansk Netflix. Han kan også sees i Amazons Sneaky Pete og den nye sesongen av HBO-serien Crashing, i tillegg til dramakomedien There’s Johnny som har premiere på Hulu i november. Da han jobbet i MTV var Schulz med i flere ulike show for kanalen, deriblant Guy Code, Girl Code og Uncommon Sense. Schulz og hans Guy Code co-star, Charlamagne tha God, lagde også den populære podcasten The Brilliant Idiots sammen.

Andrew Schulz er etterhvert blitt en ekstremt erfaren standup-komiker ved siden av alle sideprosjektene han har, som blant annet skuespiller og populær podcaster. Ikke bare turnerer han USA rundt og i verden forøvrig, men han opptrer også nesten hver kveld i NYC, på blant annet anerkjente klubber som The Comedy Cellar, Stand up NY, The Comic Strip Live og New York Comedy Club.

Billetter i salg mandag 16. april 2018 via www.ticketmaster.no

Details

Date:
September 17, 2018
Time:
7:30 pm - 9:00 pm
Event Category:
Website:
BUY TICKETS! »

Organizers

A Comic Soul
Latter

Venue

Latter
Holmens gate 1
Oslo, 0250 Norway
+ Google Map
Phone:
23 11 88 00
Website:
http://www.latter.no/