fb

Close Close

Subscribe to our newsletter

to be first in line for new announcements and exclusive pre-sales:

[KONKURRANSE] – Vinn billetter til et valgfritt show i Norge med Katt Williams

Konkurransen er utsatt da hele europaturneen dessverre er utsatt på grunn av en pågående filminnspilling. Følg med på A Comic Soul sin Facebookside fremover for flere konkurranser.

I november kommer Katt Williams til Oslo og Stavanger og du kan vinne to billetter til et av hans show!

Det eneste du trenger å gjøre er å like siden vår på Facebook for å være med i trekningen. Vi vil trekke én tilfeldig person blant våre følgere som da får to billetter til et valgfritt show i Norge med Katt Williams.

Vinneren trekkes onsdag 15. november.

Kjøp billetter her dersom du ikke vil ta sjansen på å vente!

(Mer info om turneen etter videoen)

Etter snart 20 år i bransjen må det snart være lov å karakterisere Katt Williams som en legendarisk komiker, og det er imponerende å se hvordan han har holdt posisjonen sin gjennom disse årene. I tillegg er han er verdenskjent skuespiller, rapper og generelt en entertainer til beinet.

Humoren hans har alltid hatt en politisk undertone, og han har til tider skapt diskusjoner rundt temaer som raserelasjoner, politivold og livet på gata. Denne gangen er det konspirasjonsteorier og deres til tider fanatiske troende som skal få gjennomgå. Enden er nær, romvesen går i blant oss, vi landet aldri på månen og alle tv-kanaler sender ut konstruerte tankebølger skapt av CIA. Mye mulig det er sant noe av det også, men vi får vente med å høre hva Katt har å si om saken.

«Humoren hans har alltid vært treffsikker, og med et så vilt tema som konspirasjonsteorier, har jeg på følelsen at vi kan vente oss et show som topper det meste han har gjort før. Det passer han perfekt, og det er nesten rart han ikke har gjort det før. Tar jeg ikke feil er det også hans første besøk i Norge», sier Henrik Richter Schie i A Comic Soul.

Et ekstra aspekt med å se Katt Williams live er at han er enormt opptatt av mote og klær, så det er aldri kjedelig å se hva han har valgt ut å ha på seg for kvelden. Det er stort sett spesialdesignede klær, og han designer mange av dem selv. Nå har du muligheten til å både se og høre han live.

Author: acomicsoul_admin

Share This Post On