[KONKURRANSE] – Vinn billetter til et valgfritt show i Norge med Michael McIntyre!

Konkurransen er nå avsluttet.

Med Google Earth kan du oppleve hele verden med bare noen få tastetrykk, men allikevel ender de fleste opp med å finne frem til sitt eget hus… I hvert fall i følge Michael McIntyre. Men er du en av de som har valgt å gå motstrøms kan du nå vinne to billetter til et valgfritt show i Norge med Michael McIntyre!

Alt du trenger å gjøre er å kommentere det morsomste/kuleste/rareste stedet du har funnet på Google Earth i kommentarfeltet på Facebook. Den personen med det morsomste svaret vinner to billetter til et valgfritt show i Norge med Michael McIntyre.

Vinneren trekkes onsdag 20. desember.

Kjøp billetter her dersom du ikke vil ta sjansen på å vente!

(Mer info om turneen kan du lese om under videoen)

Englands største komiker, Michael McIntyre, drar ut på veien med sin største turné noensinne! Februar 2019 er han tilbake i Norge med showet «Michael McIntyre’s Big World Tour».

Det er ikke uten grunn at mange regner Michael McIntyre som Englands største komiker (Britisk rikspresse blant dem). Han snitter 6,5 millioner seere på BBC1 hver uke og innehar blant annet rekorden for flest utsolgte kvelder på ærverdige O2 Arena i London. 28 show på arenaen som har plass til 16 000 stoler. En prestasjon som ga ham «nøklene til arenaen». En ære han deler med et knippe andre internasjonale superstjerner som Prince og One Direction. Som den britiske avisen the Guardian sa det da: «If there were any doubts that Michael McIntyre is the presiding monarch of British standup (…)”.

Sist han var i Oslo Spektrum satte han rekord for flest besøkende på et sittende show noensinne. 7931 stoler. Etter opprigg så vi da at det var mulig å sette inn en stolrad til på gulvet så nå håper vi på ny rekord. På 2016 turneen ble det også satt tilsvarende rekorder på DNB Arena i Stavanger og i Trondheim Spektrum. I år vil han også ta turen til Lillehammer for første gang.