fb

Close Close

Subscribe to our newsletter

to be first in line for new announcements and exclusive pre-sales:

[KONKURRANSE] – Vinn billetter til showet med Kathy Griffin i Oslo!

Konkurransen er nå avsluttet. Vinneren ble Tine Kinn Kvamme. Riktig svar var selvfølgelig Donald Trump.

Kathy Griffin kom virkelig i søkelyset da hun la ut en video av seg selv holde en maske stylet til å se ut som et avskåret og blodig hode.

Men vet du hvem masken skulle forestille? Svar riktig i kommentarfeltet på Facebook og du er med i trekningen av to billetter til showet hennes i Oslo Konserthus 27. november.

Vinneren trekkes søndag 26. november.

Hint: Han er nok den personen som har vært mest i søkelyset for sine kontroversielle utsagn, men ikke fra en stand up-scene.

Kjøp billetter her dersom du ikke vil ta sjansen på å vente!

(Mer info om showet etter videoen)

Etter to Emmy, en Grammy, og flere tiår som populær tv-host og stand-up komiker er det nå klart for Kathy Griffin sin første verdensomspennende turné, etter mange år med et sterkt ønske fra fansen utenfor USA! Etter alt oppstyret rundt bildet med Donald Trump sitt hode fikk hun mye kritikk, men om man ser på plakaten og navnet for hennes nye show, så skjønner man at hun er klar til å svare for seg.

“Who knew? One photo that sparked a conversation led to offers from around the world.  So I look forward to making audiences laugh, telling them the whole sorted, ridiculous, but hilarious story. My show isn’t for the faint of heart so leave your kids at home. We’ve got some serious smack talking to do about everything and everyone, but with love of course…” sier Kathy Griffin selv om turnéen.

Kathy holder faktisk en Guinness World Record for flest tv-sendte stand-up show gjennom historien, og bare de siste årene har hun gjort stor suksess med doku-serien «My Life on the D-List» og hennes eget kveldstalkshow «Kathy». Hun er også blitt en bestselgende forfatter, og toppet New York Times sin bestselger liste med hennes memoarer i 2009.

Kontroversen rundt Trump-bildet hennes ble nok større enn hun hadde trodd, men hun kom også ut av det enda sterkere og med nytt pågangsmot. Det blir spennende å høre hva hun har å fortelle både om den saken og hennes syn på verden generelt for tiden. Hun legger ikke noe imellom og har null filter, på en god måte!

Hun varmet opp til verdensturnéen i fjor med en 80-byers turné kalt «Like a Boss» til utsolgte hus over hele linja. Det er bare å begynne å glede seg!

 

 

Author: acomicsoul_admin

Share This Post On