fb

Close Close

Subscribe to our newsletter

to be first in line for new announcements and exclusive pre-sales:

[KONKURRANSE] – Vinn billetter til showet med My Favorite Murder i Oslo!

My Favorite Murder er noe så usannsynlig som en podkast om kriminalkomedie, og den 9. mai kan du se Karen Kilgariff og Georgia Hardstark, kvinnene bak My Favorite Murder, live på Folketeateret. I den anledning ønsker vi å gi bort to billetter til showet deres i Oslo til en heldig vinner.

Alt du trenger å gjøre er å kommentere hvilket historisk mord som fascinerer deg mest og hvorfor i kommentarfeltet på Facebook. Du er dermed med i trekningen av to billetter til showet deres på Folketeateret 9. mai.

Vinneren trekkes 8. januar.

Kjøp billetter her dersom du ikke vil ta sjansen på å vente!

(Mer info om showet etter videoen)

My Favorite Murder har tatt krimfantaster over hele verden med storm siden debuten i januar 2016. Det dreier seg om noe så usannsynlig som en podcast om kriminalkomedie. Bak står stand-up komikeren og TV-skribenten Karen Kilgariff, som blant annet har vært hovedforfatter på Ellen DeGeneres show, og TV-personlighet og programleder for the Cooking Channel, Georgia Hardstark.

Med denne podcasten har de amerikanske damene slått tidligere nedlastningsrekorder og utløst en entusiastisk og hengiven “Murderino”-fanbase som løp mann av huse for den landsdekkende turnéen deres i vår.

Hver uke tar Kilgariff og Hardstark opp krimhistorier fra virkeligheten, alt fra obskure seriemordere fra 1500-tallet til kjente monster som Ted Bundy. De balanserer komedie med innsikt, snakker ofte om egne utfordringer og deres fanskare har bidratt til showets enorme popularitet. Showet er fascinerende og lettbeint – og absolutt avhengighetsskapende.

Showet figurerer jenvlig på iTunes 10 på topp Comedy Podcast chart, og My Favorite Murder har blant annet blitt omtalt i Entertainment Weekly og The Rolling Stone magazine.

-“My Favorite Murder” startet med at Karen Kilgariff og Georgia Hardstark jobbet seg gjennom egen frykt. Nå er det blitt en verdensomspennende bevegelse. (Rolling Stone magazine)

Author: acomicsoul_admin

Share This Post On