https://acomicsoul.com/wp-admin/index.php

[KONKURRANSE] – Vinn Michael McIntyre-billetter i anledning farsdag 12. november! – Avsluttet

Konkurransen er nå avsluttet. Vinneren ble Caroline Dahl Jenssen.

Pappaer verden rundt er kjent for sin egen humor, og dette er noe vi ønsker å hedre i anledning farsdag 12. november.

Skriv ned din beste pappavits i kommentarfeltet på Facebook for å bli med i trekningen. Premien er to billetter til et valgfritt show med Michael McIntyre så du kan gi deg selv og din pappa litt påfyll i deres vitserepertoar.

Vinneren trekkes søndag 12. november.

PS: Vis denne videoen til din pappa og hør om han har opplevd noe av det samme. Kanskje du var innblandet i det på noe vis?

Kjøp billetter her dersom du ikke vil ta sjansen på å vente!

(Mer info om turneen kan du lese om under videoen)

Englands største komiker, Michael McIntyre, drar ut på veien med sin største turné noensinne! Februar 2019 er han tilbake i Norge med showet «Michael McIntyre’s Big World Tour».

Det er ikke uten grunn at mange regner Michael McIntyre som Englands største komiker (Britisk rikspresse blant dem). Han snitter 6,5 millioner seere på BBC1 hver uke og innehar blant annet rekorden for flest utsolgte kvelder på ærverdige O2 Arena i London. 28 show på arenaen som har plass til 16 000 stoler. En prestasjon som ga ham «nøklene til arenaen». En ære han deler med et knippe andre internasjonale superstjerner som Prince og One Direction. Som den britiske avisen the Guardian sa det da: «If there were any doubts that Michael McIntyre is the presiding monarch of British standup (…)”.

Sist han var i Oslo Spektrum satte han rekord for flest besøkende på et sittende show noensinne. 7931 stoler. Etter opprigg så vi da at det var mulig å sette inn en stolrad til på gulvet så nå håper vi på ny rekord. På 2016 turneen ble det også satt tilsvarende rekorder på DNB Arena i Stavanger og i Trondheim Spektrum. I år vil han også ta turen til Lillehammer for første gang.