https://acomicsoul.com/wp-admin/index.php

Miranda Sings

Miranda sings til Oslo 18. September!

Miranda Sings er en av de største humorstjernene på YouTube og etter utsolgte hus forrige gang kommer hun endelig tilbake til Norge! Hennes parodi på en usjenert tenåring, som uten selvinnsikt publiserer filmer på nettet, har blitt en enestående suksess med millioner av abonnenter og mange dedikerte fans, “Mirfandas”, over hele verden.

Sings blander klønete forsøk på egne coverversjoner av moderne hits med selvsentrerte gjør-det-selv-tips.

Med hundrevis av millioner visninger av sine filmer og enorme mengder fans verden over er hun er en av de største YouTube-stjernene akkurat nå. Hun har publisert sine satiriske filmer på nettet siden 2008 og mer enn flere hundre av dem har over en million visninger.

I 2009 begynte Miranda Sings å opptre live med sine disharmoniske covere av kjente sanger og sine merkelige og selvsentrerte livsråd. Forestillingene har hatt stor suksess og flott kritikk fra media og gitt henne  en stadig voksende fanskare som behandler henne som en superstjerne. I løpet av høsten, solgte hun ut forestillinger i blant annet Las Vegas, Manchester, Vancouver, Glasgow og tre kvelder i London.

Miranda Sings har også blitt en forkjemper mot mobbing på nettet ved å være åpen om hatefulle kommentarer og brev som hun mottar. Sings ble i år nominert for en Teen Choice Award, og hun har også dukket opp i flere store nettserier og Nickelodeons “Victorious”.

 

“The hottest, freshest and oddest breakout star in the musical theatre/cabaret scene” / Broadway World

“Unabashed, immature and very, very funny.” / The Edinburgh Reporter

“So aweful, it’s brilliant” / Business Insider

Opplev Miranda sings på folketeateret 18. September.