Sesongkort

Se så mye stand-up du vil i hele Europa i 2019!

Reserver de beste plassene i salen til deg, og venner og famile, før alle andre!

Se artister som Michael McIntyre, Bill Burr, Dara Ó Briain, Jimmy Carr, Eddie Izzard og John Cleese et valgfritt sted i Europa!

Europas største arrangør av internasjonal stand-up tilbyr nå sesongkort.

For første gangen i historien vil du få muligheten til kjøpe et sesongkort som gir deg en unik mulighet for å sikre deg plasser på alt av nevneverdig stand up i hele Europa.

A Comic Soul står bak de fleste av største stand up turneene i Europa. Siden oppstarten for fem år siden har de stått bak Europa turnene til ikoniske komikere som Michael McIntyre, Kevin Hart, Trevor Noah, Amy Schumer, Jeff Dunham, Jim Jefferies, John Cleese m.fl.

Det bekreftes hele tiden nye show som legges ut for salg. Derfor finnes ingen komplett oversikt over hvilke show som vil være inkludert i sesong kortet. Det vil være i bruk over et halvt år før det blir klart. Men du kan når som helst se https://acomicsoul.com/upcoming-shows for oppdatert oversikt over hvilke show som er inkludert i sesongkortet kortet.

Innehavere av sesongkort vil også få varsel på epost så snart nye Stand Up show er bekreftet. Nå kan du dra på alle shows annonsert av A Comic Soul, uansett hvor i Europa de finner sted

Hva inngår i årskortet?:
• Alle Show som er og blir annonsert av A Comic Soul for 2019.
• Muligheten til å reservere de beste plassene i salen før de offisielt blir lagt ut for salg.
• Muligheten til å reservere plasser til venner ved siden av seg selv, slik at man kan sitte sammen med venner og familie som ikke har sesongkort. Gjelder også før arrangementet går i salg og gir dine venner tilgang til de beste plassene samme med deg.
• Sesongkortholdere er medlem i en egen mailingsliste hvor man vil bli varslet om offentliggjøringer av artist slipp og fremtidige show samtidig som pressen.

Hvordan fungerer sesongkortet?:
• Sesongkortinnehaver får epost om alle arrangementer som beskrevet over. Alt en trenger å gjøre hvis en vil gå er å svare på den eposten med Navn og eller kort nummer. Kortinnehaver vil alltid få beste tilgjengelige plasser.
• Sesongkortinnehaver kan når som helst, også på et senere tidspunkt enn beskrevet over, reservere plasser på alle forestillinger ved å sende en epost til samme adresse
• Så snart man har booket et show med sesongkortet vil man få en mail som bekrefter bookingen og som gir videre informasjon om hvordan man skal hente billetten sin.
• Når man først har kjøpt et sesongkort trenger man ikke betale noen avgifter, om det så skulle være billettavgifter eller andre senere avgifter.

Kortet gir rett til å se alle artister og show som blir annonsert på www.acomicsoul.com men, dog med noen forbehold:
• Det er et forbehold om at det er plasser igjen på forestillingen på det tidspunktet innehaver av sesongkort sender inn reservasjonen sin. Dette kan en enkelt sjekke selv ved å se om det er flere billetter i salg. Er det det så vil det også være plasser igjen til kortholder.
• Kortet gir tilgang til å se alle artister en gang. En kan med andre ord ikke følge en artist rundt på hvert eneste show i hele Europa.
• Kortet er personlig og kan ikke overdras. Kortinnehaver må ha med seg gyldig identifikasjon når de skal hente billetten sin.

NB! Michael McIntyre på Oslo Spektrum i Februar 2019 er allerede utsolgt. Men, vi har holdt av 10 plasser til de 10 første som kjøper sesongkort med A Comic Soul for 2019.

Sesongkort sendes ut ca hver 14.dag til registert adresse. NB! Pass på at adressen din er registrert riktig, dette kan du sjekke ved å logge deg inn på din brukerkonto på www.ticketmaster.no.

SESONGKORT